Menu

2 nyuddannede instruktører i NIF

image
03. september 2020 kl. 10:05
Stine og Katrine har gennemført Fodbold Fitness træneruddannelsen

Vi kan godt forstå, I er stolte af jeres bedrift, det er hele klubben, og vi glæder os over det store engagement og ser frem til, hvad det kan føre til for jer og kvindeholdet.

Uddannelsen indeholder bl.a. inspiration til masser af øvelser, og hvordan man kan sammensætte en træning. Der er både teoretiske elementer, der omhandler ting som skadesforebyggende træning, opbygning af en træning, redskaber til at involvere alle uanset niveau og meget andet, så nu er rygsækken fyldt godt op til at arrangere sjove træninger for holdkammeraterne og hinanden. 

Stine og Katrine startede egentlig op på klubbens kvindehold for at få rørt sig på en sjov måde og få lidt fodbold i benene, men da det viste sig, at der var behov for at sprede opgaverne og ansvaret for træningen ud på flere, rokerede kvinderne rundt, så Signe trådte lidt i baggrunden i en rolle som "praktisk tovholder", mens Stine og Katrine trådte frem, og meldte sig som trænerteam.

Kom gerne med til supersjov og inspirerende fodboldtræning for kvinder i alle aldre m/u fodboldmæssige forudsætninger hver mandag aften kl. 19-20

Se mere og meld dig til på holdets facebookside: https://www.facebook.com/groups/kvindefodboldnykoebingsj