Menu

EDC Lars Andersen gør NIF kampklar

image Lars Andersen (th) overrækker sponsoratet til Seniorformand René Jensen (tv)
JJ/foto: Peter Jensen
14. maj 2020 kl. 08:08

EDC Lars Andersen har sponsoreret 18 nye kampbolde til Nykøbing IF, og med god afstand og ”corona-håndtryk” blev boldene overrakt til klubbens repræsentant, seniorformand René Jensen, onsdag aften.

Boldene er Select Super Brilliant, som er markant højere kvalitet end de bolde, klubbens spillere træner med til daglig. ”Det giver en hel anden spiloplevelse, det er en markant federe følelse, at have sådan en kvalitetsbold ved fødderne, man kan tydelig mærke forskel”, udbryder træner – og dagens fotograf - Peter Jensen spontant, efter at have prøvejongleret lidt med en af boldene.

Og det er netop, hvad Lars Andersen, indehaver af EDC Lars Andersen, har i sinde med sponsoratet: ”Især børnene skal prøve at spille med en ordentlig kampbold og få den ekstra gode oplevelse”, siger han, og håber at flere lokale erhvervsdrivende vil støtte op: ”Det er vigtigt for os erhvervsdrivende, at der er velfungerende foreninger i lokalområdet. Det gør det attraktivt at bo i Nykøbing, og det er jo en fordel for os alle sammen”.

Lars har været Nykøbing IF sponsor siden 2007, og har tidligere givet tilskud til bl.a. træningsdragter og drikkedunke. 

I klubben er boldene lagt til side til kampdage. Der er sponsoreret både str. 4 og 5 bolde, så både børn, ungdom og senior kan få udleveret en bold, når der skal spilles kamp.

Men hvornår kan boldene så tages i brug, hvornår er der kampe igen? Det er vist spørgsmålet, vi alle gerne vil kunne svare på. Vi håber stadig, det bliver før sommerferien – bare et par kampe eller 4 vil gøre underværker, så man mærker, at fodbold lever.

Lars Andersen har selv spillet fodbold i NIF i 35 år, og tager også aktivt del i klublivet som frivillig.

Tusind tak for sponsoratet, EDC Lars Andersen!

Støt vores sponsorer – de støtter os!