Menu

Fodboldklubben er lukket

image
LA/JJ
24. marts 2020 kl. 08:50

**

24/3: Lukningen af Nykøbing IF og dansk fodbold i det hele taget er forlænget, foreløbig indtil efter påske. Vi håber, I alle bliver ved med at bevare den positive ånd og prøver at få det bedste ud af situationen. 

Vores opfordring er fortsat at have det sjovt med fodbolden og bevare boldkontrol via øvelser hjemme i haverne. Hold formen ved lige med en løbetur, cykeltur, baghave-crossfit m.v. Vi deler jævnligt inspirationsvideoer på facebook, og håber I er friske på at udfordre hinanden på holdene med diverse challenges. 

For det sociale, som især er hårdt ramt, anbefaler vi, at I mødes online, gerne med en form for videochat eller online fællestræning. Vi ved, I er kreative og mega, mega seje, så selvfølgelig får I det til at fungere.

Vi glæder os til vi ses igen!

**

11/3: Så er der lukket i fodboldklubben. Vi retter os selvfølgelig efter myndighederne, og her er meldingen her til aften d. 11. marts helt klar. Indtil videre er klubben lukket frem til og med d. 31. marts. Vi melder mere ud så snart vi kan. Vis hensyn til hinanden, selvtræn derhjemme og husk at se youtubevideoer om skills og rekorder på fodboldbanerne. Vi ses så snart det er sikkert igen.

https://dbusjaelland.dk/nyheder/2020/marts/coronavirus-al-aktivitet-aflyses-i-marts/

** 

Kære trænere og forældre

COVID-19 (corona-smitten) spreder sig i Danmark, og vi skal alle sammen forholde os til det. 

I Nykøbing IF følger vi myndighedernes anbefalinger, som vi bl.a. kan læse mere om på dette link: www.coronasmitte.dk 

Kort sagt, så skal man tænke sig om, og mærker man sygdomssymptomer, bør man blive hjemme. Fodbold er en kontaktsport, så berøringer kan ikke undgås. Vi dropper håndtrykkene for en tid, ligesom vi opfordrer til ikke at dele drikkedunke. 

Vi følger udviklingen, og opstår der ændringer, vil I blive orienteret.

 

Luk