Menu

Nye coronarestriktioner er trådt i kraft

image
JJ
20. september 2020 kl. 19:58
Så er der endnu engang nye restriktioner for at passe på os alle sammen
Fra den 19. september kl. 12.00 gælder de nye restriktioner for vores samfund, og de gælder indtil videre frem til søndag d. 4. oktober. Dette vil også have effekt på fodboldlivet i nogen grad, og vi beder alle respektere og overholde retningslinjer og restriktioner uanset personlig holdning - i NIF passer vi nemlig på hinanden.
Det betyder, at der maks. må være 50 aktive personer involveret i træning, kampe og stævner, når vi ses til fodbold. Aktive personer tæller spillere, udskiftere, trænere, dommere og frivillige, der er involveret i aktiviteten. 
I forbindelse med kampe og stævner kan der dog fortsat gøres brug af dispensationen fra forsamlingsforbudet, så i alt 500 personer må være samlet. Det er dog vigtigt, at tilskuere overværer fodbold fra siddende position, enten ved at bænke sig ved borde-/bænkesættene ved klubhuset eller på en medbragt stol. Husk i denne forbindelse ligeledes at der skal være mindst 1 meters afstand mellem hver tilskuer (næse til næse), der ikke er i nær familie, og dermed smittegruppe. Det gælder selvfølgelig også både ved kamp og træning.
Der vil være klubpersoner til stede ved træning og kampe for at sikre at ovenstående overholdes. 
Ved klubhuset vil udskænkning og efterfølgende indtagelse af mad og drikke udelukkende finde sted udendørs (gå hen og sæt dig ned efter udskænkning) for at vi ikke skal bære mundbind. 
Bliver det hyggeligt efter kamp eller træning, så husk, at der lukkes og slukkes senest kl. 22, og at myndighederne opfordrer til, at alle begrænser deres sociale omgang med andre mennesker.
Se evt mere på DBU Sjællands hjemmeside: https://dbusjaelland.dk/nyheder/2020/september/nye-nationale-restriktioner-betyder-revideret-corona-protokol-for-fodbolden/