Menu

Nykøbing IF støtter brysterne

image
03. oktober 2019 kl. 11:55
Deltager for første gang i Lyserød Lørdag fodboldstævne 5. oktober

Nykøbing IFs Hyggefodbold for Kvinder deltager i Lyserød Lørdag d. 5. oktober 2019.

Ved at sende klubbens kvindehold i aktion i Bytoften, hvor der denne dag er fodboldstævne for Fodbold Fitness-hold til fordel for kampen mod brystkræft, støtter Nykøbing IF op om den gode sag.

Lyserød Lørdag
Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen. Lige siden 2008 har frivillige og det lokale erhvervsliv hvert efterår gået sammen om at trække i den lyserøde arbejdstrøje og gøre Lyserød Lørdag til en stor landsdækkende fest. Gennem årerne er der blevet løbet, danset, spist brunch, afholdt auktioner, gået tur med hunden og meget andet. Alt sammen i den gode sags tjeneste, og det store engagement er blevet til over 33 millioner kroner til brystkræftsagen.

Arrangementet er en god mulighed for at grounde holdet socialt, og herigennem skabe motivation for at kvinderne fortsat har lyst til at komme til træning.

” Vi støtter et godt formål, - hvem har ikke lyst til det?!  Det giver også en god reklame til klubben, OG forhåbentlig flere kvinder mod på at spille fodbold. Vi er stadig for få kvinder i klubben, og jeg håber vi med tiden kan få flere til”, smiler Signe Lynge, der er fast tovholder på kvindeholdet, energisk.

Kvindehold godt fra start
Nykøbing IFs kvindehold, ”Hyggefodbold for kvinder i alle aldre”, startede op kort før sommerferien, og er kommet fint fra start. ”Det var vigtigt for os som klub at have et tilbud for kvinder, og det ser ud til at vi har fundet en god sammensætning af øvelser og boldspil, hvor alle kan være med”, forklarer klubbens seniorformand René Jensen, der er rigtig stolt af at holdet, som repræsentant for klubben, bakker op om Lyserød Lørdag.

Træningstidspunktet giver mulighed for at man kan nå hverdagens gøremål efter arbejde, - indkøb, madlavning, aktiviteter med børn mm. Vi vil gerne favne bredt, så man har mulighed for at deltage uanset om det er studiet man skal nå hjem fra, trafikken der driller efter arbejde, børnene der skal bringes til og fra aktiviteter osv.

Signe Lynge holder hver mandag kl. 19-20 byens kvinder til ilden, når holdet træner på Kongeengen side om side med klubbens seniorherrer. Hun er selv singlemor, og har erfaret, at så længe hun kan nå at prioritere børnene og give dem det de har brug for, inden hendes egne aktiviteter, så accepterer de ret fint at hun er fraværende et par timer, den ene gang om ugen. ”De er også så store nu, at de sagtens kan være alene. Da de var mindre, tog jeg dem bare med”, tilføjer Signe, og fortsætter:

-”At træne med de andre kvinder, giver mig muligheden for at udvide mit netværk og herigennem min horisont, ift de jeg ellers omgås i det daglige. Plus at det er fedt, at der er mulighed for, fortsat at dyrke sine interesser og sit indre barn, selv når det hektiske voksenliv har taget over.”

For spørgsmål om Lyserød Lørdag, kvindeholdet eller seniorfodbold i Nykøbing IF i det hele taget, kontakt venligst seniorformand René Jensen på tlf. 60291096.

 

Luk