Menu

Stor lokal pris til Morten "Duncan" Nielsen

image
JJ
14. november 2020 kl. 13:47
NiF-træner er et ungdomsforbillede
"Jeg vil gerne nominere Morten “Duncan” Korsbæk Nielsen til dette års ungekulturpris."
Med et stærkt felt af unge mennesker, der gør noget særligt og ekstra for andre unge, havde Ung i Odsherred en stor opgave, da årets kandidater til Ungekulturprisen begyndte at tikke ind på mailen i efteråret. Og vi synes jo naturligvis at de har gjort et rigtig godt arbejde i udvælgelsen, der, til trods for en noget corona-amputeret 2020-udgave af prisfesten Odshædring, resulterede i guldkonfetti, store ord, og en prisoverrækkelsesceremoni med vores egen Morten "Duncan" Nielsen som hovedperson.
Morten selv sagde ikke så meget, og kender du Morten, så ved du, at det kræver en vis portion overvældelse før dét sker. Et tykt røgslør var forinden lagt ud over Odsherred, så det var muligt at gøre overraskelsen total. 
Indenfor ventede Louise fra Ung i Odsherred med tale, diplom, blomster og en fed check på 13.600 kr., som Morten kan bruge på fodboldudstyr eller hvad han ellers lyster. Udenfor stod hans spillere og deres forældre med endnu mere guldkonfetti, flag - og selvfølgelig i NIF-tøjet, så da Morten på bedste "Dronning af Dannebrog"-manér åbnede vinduet, brød jubel og hyldest for alvor løs.
At Morten bliver fremhævet som et forbillede for ungdommen i kommunen er virkelig stærkt, og vi er stolte af at have ham i klubben, hvor han både er aktiv træner for U12-drengene, men han er også aktiv både på og udenfor banen med øvrige klubaktiviteter.
Morten startede for 2 år siden med træne U12 drengene, i en alder af bare 18 år. Dette er et fodboldhold med ca 32 meget friske drenge i alderen 9-12 år, så det er en god udfordring for sådan en frisk ung mand..! Han bruger meget af sin fritid på at træne drengene, og kører Sjælland rundt for at tage med dem til kamp. 

Det er fuldt fortjent, at Morten med denne pris hyldes for det store engagement, han gør for klubben, og fordi at han er en rigtig god rollemodel for drengene.

Tillykke Morten! 
(tak til Louise Kaas og Brian "Bimmer" Nielsen for tekst- og fotomateriale)