Menu

Storsejr på Kongeengen

image
JJ
24. august 2020 kl. 21:32
U14 føler sig hjemme på stadionbanen

Sensommersol og kamp på den smukke stadionbane lokkede en del tilskuere til Kongeengen, da der mandag aften var U14-opgør mod selveste Brøndby. Det blev en målrig affære takket være rigtig flot samspil, god selvtillid og hjemmebaneopbakning langs hele den ene langside. 

Kun kortvarigt i første halvleg var der lidt nervøsitet at spore, da Brøndby udlignede til 1-1 på deres første angreb i kampen. Men herefter var der lukket godt ned i forsvaret, og angriberne var sultne, så med topscorer Benjamin Wagner Christensens 5 mål, og mål fra Emil Larsen og Alexander Hansen, endte kampen 7-1 til hjemmeholdet fra NIF. 

Det var en velspillet kamp hele vejen igennem, med plads til både fairplay, finter og småskubberier, og publikum fik absolut god underholdning som tak for fremmødet. 

Det er drengenes første sæson på 11-mandsbanen, og de spiller allerede, som havde de aldrig lavet andet. Man kunne godt være nervøs for at coronapausen havde pillet ved grundformen, og i den seneste kamp på udebane, var det også svært at hænge i det sidste kvarter, men denne aften var drengene klar til kamp - hele kampen. Det bliver spændende at følge deres videre færd i efterårsturneringen.

Til lyden af sejrssangsrepertoiret fra de åbne vinduer i omklædningsrummene inviterede Brøndbys trænere på revanchekamp på deres kunstanlæg til efteråret, når Nykøbings drenge tvinges væk fra grønsværen på Kongeengen af kombinationen af vejrforhold og manglende helårsbane/kunst. Tak for dét, og for kampen!