Menu

Trænerrokader over hele linjen

image Blandt andre takker Bimmer af for denne gang
JJ
21. juli 2020 kl. 17:25

Trænerrokader fra efterårssæsonen. Da der er mange ændringer i trænerstaben dette efterår, bringer vi her et overblik:

Senior:
Det er med bedrøvelse at vi må informere at Brian Bimmer desværre har måtte trække sig fra stillingen som træner i NIF på ubestemt tid. Bimmer har gjort et kæmpe stykke arbejde både på træner-siden men i særdeleshed også på det frivillige område de sidste 3 år i klubben. Seniorafdelingen har stort set kun vokset sig større siden Bimmer overtog trænerposten hos seniorerne for 2 år siden. Inden Bimmer overtog, var vi heldige hvis vi kunne samle 14-15 stk. til en almindelig træning, og i dag er vi uheldige hvis vi er under 20 personer. Så der skal lyde en kæmpe tak til Bimmer for hans indsats i klubben og i seniorafdelingen, og vi glæder os til at få ham tilbage i NIF en dag i fremtiden. Bimmers tilbagetrækning er af personlige årsager.

Ole Haagensen, som har trænet klubbens U16-drenge, har takket ja til at overtage hvor Bimmer har sluppet, dvs. at fra dags dato er Ole ny træner for seniorafdelingen i NIF. Vi er sikker på at dette var den eneste rigtige løsning, specielt så tæt på sæsonstart. Så kæmpe velkommen til Haagensen i hans nye position som seniortræner i NIF. Vi ved, han allerede glæder sig til de udfordringer.

Katrine Mogensen og Stine Falster træder ind i trænerrollen på dameholdet, mens Signe træder lidt i baggrunden, men fortsætter som tovholder/holdleder og aktiv spiller på holdet. De unge kvinder uddannes som fodbold fitness instruktører for at vende hjem med nye øvelser og masser af god energi til sjove træninger.

U16:
På U16 udfyldes den ledige trænerpost af en velkendt træner i Odsherred, nemlig Peter Sprenger, der både har trænet disse drenge som ”små” og været en årrække som aktiv træner i Højby IF. Vi glæder os meget over at Peter har takket ja til at vende hjem som træner i NIF. Peter er i øvrigt far til Mads, der spiller på holdet.

U14:
Pigeholdet rykker op og spiller U14 denne sæson, og samtidig træder René Jensen ind som ny træner for holdet, der det seneste år har været trænet af Nichlas van Weezel. Stor tak til Nichlas for den energi, han har lagt i klubben som træner, og fortsat frivilligt lægger andre steder i klubben som bl.a. kasserer og KlubOffice administrator. Julie Jensen tiltræder som holdleder for pigerne, og hjælper med det praktiske udenfor banen. Julie er i øvrigt mor til Lærkelouise, der spiller på holdet.

Ingen ændringer for drengeholdet.

U12:
Morten Duncan fortsætter som træner for det store U12-hold, hvor han sammen med Mathias Feldt og Jimi Frimann er klar til at udfordre drengenes høje energiniveau og ambitioner. Mathias er førsteholdsprofil i NIF (midt/kantspiller) og Jimi har virkelig givet den fodboldgas som aktiv spiller. Han er i øvrigt far til Villads, der spiller på holdet. Kim fortsætter som holdleder for hold 2. Der skal lyde en stor tak til Martin og Kasper Holst for deres indsats for drengene indtil nu. Vi håber at se jer tilbage i trænertrøjerne, når tiden er til det.

Yngre årgange:

U9-10 Ingen ændringer

Der arbejdes på opstart af nye hold for de yngre (2014 og yngre), men dette er endnu ikke helt på plads, så her må vi trække spændingen lidt endnu.

VELKOMMEN TIL ALLE NYE ANSIGTER – TAK TIL ALLE JER, DER FORTSÆTTER OG TIL JER, DER HOLDER PAUSE. VI HAVDE IKKE VÆRET DET SAMME NIF UDEN JER!