Menu

Ungdomsafslutning 1. november

image
25. september 2019 kl. 22:05
For alle hold fra U8-U15

Fredag d. 1. november kl. 18-20.30 afholder NYKØBING IF årets store afslutningsfest for alle klubbens ungdomsspillere. Vi inviterer derfor alle klubbens børne- og ungdomsspillere, forældre, fans, trænere og holdledere på en festlig og hyggelig aften i Nordgårdshallen, og forventer selvfølgelig max opbakning som altid.

Der vil være klapsalver til holdene for årets indsats, samt pokaler til Årets Spiller, Årets Fighter og Årets Kammerat for hvert hold (de yngste turneringshold får medaljer).

Ønsker holdene at give træneren/trænerne en lille ting eller holde en kort takketale, når holdets medaljer/pokaler er uddelt, skal spillere/forældre omkring holdet selv koordinere, og sørge for evt. indsamling. 

Vi løfter i flok: Arrangementet er ligesom vores klub afhængig af at vi løfter i flok. Kan du komme en time før og hjælpe med opsætning af borde og stole, vil det blive værdsat!  Vi hjælpes også ad med oprydningen efter festen, og forventer så stor opbakning, at ingen kan se, at vi har været der, når vi lukker og slukker. 

Aftenens menu: Alle medbringer en ret til fællesbuffet. Drikkevarer skal købes i hallen, hvor caféteriaet har opsat en lille bod med drikkevarer og måske lidt snacks. Hvis der er opbakning til det, runder vi af med det store NIF-kagebord.

Tilmelding: Husk at tilmelde, så vi ved hvor mange borde og stole, vi skal stille op. 

Vi glæder os rigtig meget til at sætte et festligt punktum for en begivenhedsrig udendørssæson sammen med jer alle sammen!

Du tilmelder dig her: TILMELDING

De bedste fodboldhilsner fra festarrangørerne

May-Britt (NIF 09) og Julie (ungdomsudvalget)

Luk