Menu

Ungdomsudvalget udvider

image Stina Gade Ruhwald Tschuriloff træder til for ungdommen i NIF
JJ
08. november 2019 kl. 08:16
Skal man have forstand på fodbold for at gøre en forskel i fodboldklubben?

Stina er nyeste skud på stammen i Nykøbing IFs ungdomsudvalg, og vi glæder os meget over tilgangen af nye kræfter og energi. Måske kender du allerede Stina fra fodboldklubben, for hun er nu med på sidelinjen for 3. gang, da alle hendes 3 børn - selvfølgelig - spiller/ har spillet fodbold i NIF. Og så er hun gift med Kim, der er børnetræner på det hold, hvor yngste familiemedlem, Mikkel, spiller, nemlig U11.

Stina kan godt lide at gøre en forskel, og hun glæder sig til at blive en del af NIF på en anden måde, og være med til, sammen med klubbens forældre, at gøre noget godt for vores ungdomsspillere.

- Jeg synes fodbold er underholdende at se på når drengene drøner afsted på banen. Men jeg har ikke et hak forstand på selv at spille fodbold, griner Stina. Hun bruger selv tid på at spille musik og dyrke fitness ved siden af soccermom-tilværelsen - og så arbejder hun i den lokale Danbolig.

Ungdomsudvalget tæller nu 4 aktive medlemmer (siden opdateres med Stina asap):

Per "Manse" Korsbæk Sørensen, aktiv fodboldspiller for senior/oldboys, træner for U13 drengene, bestyrelsesmedlem og ungdomsformand. Hans søn Mads spiller på U13-holdet, og hans datter Matilde har også spillet i NIF.

Nichlas van Weezel, pigeansvarlig, pigetræner, bestyrelsessuppleant. Begge Nichlas' børn, Marie og David, er aktive i NIF.

Julie Jensen, hjemmeside, fondsmidler, integration, samt div. ungdomsarbejde. Gift med Peter, der træner U13-drengene, begge børn spiller/har spillet i NIF, Daniel på U13, Lærke Louise spiller nu i Højby IF. 

Vi håber, der med seneste tilgang til udvalget vil blive mere overskud til visions- og strategiarbejde for en endnu stærkere ungdomsafdeling i NIF, og endnu flere glade børnestemmer på Kongeengen i fremtiden.

Næste møde i Ungdomsudvalget er d. 25. november.

TAG RIGTIG GODT IMOD STINA!

 

 

 

Luk