Menu

Vi har opkrævet kontingent

image
jj
26. marts 2020 kl. 10:24

Der er i denne uge sendt besked ud om, at vi nu opkræver kontingent. Det kan virke mærkeligt, for vi har jo lukket foreningen ned, jf. myndighedernes anvisninger, men den er god nok: Vi beder jer om at betale kontingent, dette jf. anbefalinger fra både DBU Sjælland og Dansk Idrætsforbund.

Når man tænker nærmere over det, giver det måske bedre mening, for vi er her faktisk endnu, og vi vil gerne være her for os alle sammen længe endnu. Du får en masse for dit medlemskab, som ikke kan måles i penge: Sociale relationer, færdigheder, der kan bruges uden for fodboldbanen, glæde, m.m. Og det vil vi gerne kunne give mere af, så snart vi får grønt lys. Men der er også de mere håndgribelige ting: Klubben har de samme udgifter til turnerings- og stævnetilmelding, udstyr, fremtidige fællesbegivenheder, spillertøj, træneruddannelse, husleje m.v., så der er hårdt brug for medlemsbidragene, for at klubben kan hænge økonomisk sammen – også selvom vi ikke kan mødes og spille fodbold lige nu.

Vi ved endnu ikke om der kommer en økonomisk hjælpepakke til foreninger, om vi får lempelse i forhold til betalinger på anden vis, om planlagte events med indtjening for klubben kan gennemføres. Men vi ved, at det vi har sammen i Nykøbing IF, det er noget ganske særligt, som vi allerede savner, og ikke vil være foruden.

På moderne Corona-dansk hedder det at udvise samfundssind. Lad os fortsat stå sammen, holdkammerater og klubkammerater. I denne omgang ved rettidigt at betale den opkrævede kontingent. Kontingentbetaling er som altid et krav for at have adgang til alt det gode liv, der venter i klubben, når hverdagen kan genoptages.

P.v.a. bestyrelsen

NB: Har du fritidspas el. lign., så er det Julie, der indsamler disse. Find Julies kontaktoplysninger her, eller brug messenger.

Luk