Menu

Vi snupper et EM

image
19. november 2019 kl. 08:23
Vi har hele tiden troet på det, holdt vejret og fulgt med - men hele tiden troet på det. Og mandag aften blev det en realitet: Danmark skal til EM - på hjemmebane!
Og sikken en hjemmebane de skal få, for vi er selvfølgelig allerede ved at gøre klar til en ny stribe af storskærmsarrangementer, når EM fløjtes igang 12. juni 2020. De lune sommeraftener med storskærm i byen, som vi oplevede det under VM i 2018, vender tilbage,  og vi glæder os til atter at samle klubbens medlemmer og støtter, byens borgere og gæster omkring storskærmen, når de danske kampe til sommer lægger gaderne øde. 
 
Det er et stort arbejde, men selvfølgelig er det det hele værd. Fodbold kan i den grad samle folk, og vi nyder at vise, hvad foreningsliv OGSÅ kan, både under arrangementerne, men også i slipstrømmen efter dem, for den gode stemning bliver hængende, og overskuddet giver mulighed for foreningsudvikling. 
Mere info om arrangementerne til både frivillige og besøgende følger, når vi kommer tættere på.
Link til den officielle Euro2020 hjemmeside: https://www.copenhageneuro2020.dk/
Har du allerede nu fået lyst til at se mere fodbold, så er der Five-a-side turnering for seniorspillere lørdag d. 30. november kl. 15 på Kongeengen.
Luk