Menu

2010/11 Piger U12

Vi er et nystartet pigehold for yngre fodboldpiger, primært årgang 2010 og 2011, men er du et år ældre eller yngre, er du også meget velkommen. Efteråret 2021 er vores første sæson som pigehold, og derfor er vi ikke tilmeldt turneringskampe, men hvis der er stemning for det, og vi er mange nok, så tager vi ud til fodboldstævner eller spiller trænings-/venskabskampe.

Selvom det er pigerne, der spiller fodbold, er vi meget afhængige af forældreopbakning, både til praktiske ting som kørsel, komme til træning (og til tiden), hjælpe med træningen i ny og næ, og så til det sociale. Det sociale kan både være at arrangere filmaften, overnatning i klubhuset, afslutningsfest eller måske bare en frugtordning. Alt dette gør nemlig, at det bliver et megafedt hold og et super fællesskab for pigerne - og for forældrene på sidelinjen.

Vi træner samtidig med det ældre pigehold, og hvis tilslutningen ikke er stor nok til en god og sjov træning selv, eller der er brug for en vikar, så træner vi sammen med de store piger.