Menu

NYT Pigehold 5-9 år

Vi prøver, om vi kan starte et helt nyt pigehold op for de 5-9 årige piger. Det er et stort aldersspænd, men det plejer at løse sig, når vi lige kommer i gang. 

Klubben stiller op med udstyr, information, gode rammer, og højt humør. Vi får holdet godt fra start med sjov træning, der består af både sociale lege og en masse lege og spil med fodbold. Imens leder vi blandt forældrene efter nogen, der vil være med til at køre holdet videre. Sådan fungerer det frivillige foreningsliv nemlig. Kommer du til fodboldtræning med din datter, må du meget gerne tænke i praktisk fodtøj til dig selv også, for man kan sagtens blive sat i gang med at hjælpe med en øvelse.

Vi støtter op med inspiration, sparring, oplæring, gode trænerkolleger, mulighed for uddannelse, en gennemskuelig kommunikationskæde, så du aldrig skal stå alene, hvis du vil give en hånd med. 

Klubben har efterhånden opbygget en fuld kæde for pigefodbold, så der er et tilbud - også til pigerne - uanset alder, og det er vi bare rigtig stolte af. Nu prøver vi med næste aldersgruppe i rækken.

Mød bare op til træning tirsdag kl. 16.50, så træner vi kl. 17-18 i løbet af maj. Om det er i balletskørt, girafkostume eller fodboldtøj er lige meget, bare det er tøj, der passer til vejret, og som man kan bevæge sig i. Kondisko er fine i starten, men bliver glatte, hvis det regner. Er det noget, I vil fortsætte med at gå til, så anbefaler vi fodboldstøvler og benskinner (og så kan girafkostumet måske udskiftes på et tidspunkt også). 

Hvis fremmødet er for lille til at det er sjovt over tid, så er vores yngste børnehold det, vi kalder mixhold, altså både drenge og piger på samme hold, og så finder vi et hold, der passer rigtig godt til hver pige. Men lad os nu se, om ikke der er opbakning nok.

Vi bifalder sociale aktiviteter, og de nuværende pigehold har været til overnatning i klubhuset, landskampsaften, stævne med overnatning, ture til fodboldstadions m.v. Den slags minder er bare guld værd, og dem vil vi selvfølgelig gerne krydre tilværelsen med, når holdet er kommet i gang. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage som forældre, bare fordi du ikke har de vildeste fodboldfærdigheder - dine foreningsfærdigheder fejler nemlig garanteret ikke noget, og de er bare så vigtige!

Kontakt ungdomsformand Julie på 51964333 eller send en messengerbesked til Nykøbing IF, hvis du har spørgsmål eller idéer. 

Luk