Menu

Endnu engang hæder til en stor ildsjæl i Nykøbing IF

image
René Jensen
16. marts 2023 kl. 16:00

 

Endnu engang en hæder til en stor ildsjæl i Nykøbing IF.💙🤍

Til Nykøbing IF’s årlige generalforsamling d. 15. marts 2023 blev der, som tidligere år, uddelt en pokal til en særlig udvalgt, som har gået de ekstra mil for klubben Nykøbing IF det forgange år. Pokalen hedder Per Nygaards Mindepokal, og har været en del af klubben i mange år. Det var en 100 procent enig bestyrelse som pegede på en af de helt store ildsjæle, der har haft tilknytning til Nykøbing IF en stor del af sit liv.

Manden, som en enig bestyrelse allerede inden generalforsamlingen havde besluttet sig for at uddele pokalen til, er en af U16 pigernes trænere, nemlig Christian Albæk.

Christian Albæk er en fast støtte for hele foreningen, han har af flere omgange været træner for de piger han i dag træner. Han har hjulpet klubben med målmandstræning igennem flere år, han står der altid som en af de faste støtter, når klubben skal bruge en ekstra hånd - det kan være til klubbens arbejdsdage, eller når der skal sættes nye skilte op - han går absolut forrest, når klubben skal køre reklamer ud hvert år, og sørger for at hele holdet han træner, støtter op. Skulle der mangle en rute til sidst, er Christian også manden, som lige kører en ekstra tur.

Christian støtter også op om støtteforeningens årlige oktoberfest, han er som regel at finde i baren som tjener under selve festen, men hjælper også gerne til, både under opsætning af festen, og til oprydningen dagen efter. Christian er endvidere blevet medlem af støtteforeningens bestyrelse her i år, og skal fremadrettet være med til at organisere og udvikle oktoberfesten hvor overskuddet i sidste ende tilfalder Nykøbing IF fordelt på alle holdene og klubben.

Sidst, og ikke mindst, kan man næsten altid finde Christian, kæresten Kemi og deres to piger Clara og Alberte, samt deres hund Bella, til klubbens hjemmekampe, hvor de er faste støtte til en masse af klubbens hold.

Så alt i alt må man jo kalde Christian en kæmpe NIF-mand, som bare altid støtter foreningen, både når der virkelig er brug for det, men også de dage hvor det "bare" er opbakning til en kamp, der spilles på Kongeengen 🙏🏻.

Der skal lyde en stor tak til Christian fra hele klubben, og pokalen er selvfølgelig bare et lille symbol på hvor meget klubben sætte pris på dit engagement for NIF. 💙 🤍

DE KLUBLIGSTE HILSNER NYKØBING IF.

Luk