Menu

Flere hold topper træning med inspirationstrænere

image
12. april 2024 kl. 11:30

I weekenden starter stævne- og turneringssæsonen for alvor for klubbens børne- og ungdomshold, og forberedelserne har for flere af holdene budt på inspirationstræning udefra. 

U12-pigerne har haft en superfed træning med Nadia Ansari fra Brøndbyernes IF, mens U14-pigerne har givet den gas med Signe Mousing fra DBU. Også U9/10 drengene får Signe på besøg, og de eksterne trænere er både en stor inspiration for spillerne, men også trænerne, der får sparring, værktøjer og øvelser i rygsækken. 

Som klub vil vi bakke op om og spille vores trænere så godt som muligt, så de kan indfri deres ønsker om at spille børnene så godt som muligt. Det er både sjovt, lidt hårdt, og lærerigt at hente inspiration udefra, men der er ingen tvivl om, at det er lidt krymmel på dagligdagstræningen for både børn og trænere, og vi er både glade for og stolte af at det er muligt i NIF. Vi tilbyder alle trænere at deltage i uddannelse og inspirationsdage, og i disse tilfælde har det endda været muligt at træne på hjemmebane, så spillerne øjeblikkeligt får glæde af indsatsen.

Odsherred Kommunes udviklingspulje har støttet indsatsen, tak for det.

Alle de nævnte hold træner tirsdag og torsdag. Kontakt klubben for at høre nærmere om at spille fodbold hos os.

 

Luk