Menu

Hvordan skal ungdommen hyldes i år?

image
JJ
03. juli 2022 kl. 07:00
Gennemprøvet koncept åbent for forandring

Ungdomsafslutning i Nykøbing IF 2022

Dato: Fredag d. 18. november

Frivillige søges til arrangementet, der samler alle børne- og ungdomshold, inkl. forældre, trænere og øvrige frivillige i NiF til fælles hyldest af fællesskabet og årets præstationer.

Har du siddet til et af de tidligere års fester og tænkt: ”Det er godt nok hyggeligt, men det er da lidt ærgerligt at…”, så vil jeg bare sige TAK fordi du gør dig disse overvejelser, en masse kan helt sikkert lade sig gøre, hvis bare vi løfter i flok. Jeg forestiller mig en af disse 2 muligheder:

Event kreatører (ikke kreaturer) med tilhørende initiativ: Den ene mulighed er selvfølgelig helt at nytænke arrangementet, hvis man synes den nuværende form trænger til en ordentlig rystetur. Det må man rigtig gerne melde sig til, gerne sammen med gode venner fra klubben, så man rigtig kan lade kreativiteten springe. Jeg skal i så fald nok være behjælpelig med kontaktoplysninger og praktisk vedr. brandmyndigheds-godkendt bordopstilling, m.v., men overlader dirigentstokken til nye kræfter, der ikke har brug for ”vi plejer”-åget på skuldrene.

Spot specialister til at stå for enkeltelementer, der kan spiffe det nuværende setup op: Den anden mulighed er at putte lidt mere ind i de rammer, der allerede er der, med de velfungerende elementer og så lidt ekstra. Her kan man f.eks. melde sig til at stå for:

  • Den forkromede madplan
  • Kagebordsfestivitas (f.eks. konkurrence?)
  • Indmarch, musik og fanfarer
  • Opstillingskoordinator (før fest)
  • Fotos
  • Skriftligt materiale til facebook/hjemmeside/avisen
  • Lotteri el. lign.
  • Andet, DU har tænkt på, men som ikke står her på listen

Hvis du melder dig, er det til 1 gang, så kan du altid melde dig til at være med igen året efter, hvis du synes det er sjovt. Det er derfor en overskuelig måde at byde ind med frivillighed på i klubben – for børnenes skyld.

Jeg håber at høre fra dig og flere til i løbet af sommeren, og gerne inden 1. september, hvor jeg ellers så småt går i gang med de forskellige festrelaterede opgaver.

De bedste hilsner

Julie

Mail: Juhulie@outlook.com

Tlf. 51964333