Menu

Mål som fokus for årets første arbejdsdag

image
JJ
02. april 2024 kl. 11:53

Mandag var både første dag i april, første Klub-Arbejdsdag i NIF i år og 2. Påskedag. Det er med stor glæde, at vi ser tilbage på en dejlig formiddag på Kongeengen med stor deltagelse, dejligt vejr, stadionpølser og ikke mindst en fælles klubånd, som går lige i hjertet.

Der blev især fokuseret på at efterspænde, samle, vaske og flytte mål, samt selvfølgelig skifte en del net, men der blev også ryddet op og repareret i begge materialerum (hhv. ungdom og senior), gjort rent i vaskekummen, og sat nye bandereklamer op ved stadionbanen. 

Langt flere end de tilmeldte mødte op og gik i gang med opgaverne, og vi nåede rigtig meget på de 3 timer, hver især ofrede på vores fælles forening. 

Der er stadig nogle opgaver omkring målene, vi skal se, om vi kan få klaret, så er du frisk på at give en hånd med f.eks. at gøre målene mere flytbare ved at montere hjul på, så kontakt bestyrelsen. Det behøver ikke tage mere end en time eller 2, måske i forbindelse med at du alligevel er i klubben.

Optimismen og de gode ideer stod i kø denne sidste formiddag i påskeferien, og vi håber på lige så stor opbakning til de næste arbejdsdage i Nykøbing IF.

TUSIND TAK for indsatsen til alle, der gav en hånd!

Luk