Menu

Per Henning Jensen udnævnes til æresmedlem af Nykøbing IF

image
RJ
02. april 2024 kl. 11:18

Den elleres ret så reserverede væg i klubhuset på Kongeengen er blevet beriget med endnu et bevis på et nyt æresmedlem af foreningen. Det er ikke hvert år Nykøbing IF uddeler et æresmedlemskab, men til generalforsamlingen den 27. marts 2024, kom der endnu et billede og æresdiplom op.

Per Henning Jensen står der på diplomet. Per Henning er en kendt person i Nykøbings bybillede og især i Nykøbing IF ved alle hvem, Per er. Per startede sin gang i klubben i 1980'erne. Per har været på stort set alle poster i klubben. Både som spiller, som holdleder, som træner, som bestyrelsesmedlem (af hele 3 omgange) og generelt som en stor ildsjæl i klubben i mange mange år.

Per har i flere omgange været en af hovedpersonerne, som har stået klubben bi, når det har set allersværest ud. Klubben har tidligere, af forskellige grunde og i flere omgange, haft svære vanskeligheder, både i det økonomiske setup, men også i driften af det daglige. Men hver gang har Per stået der, og været klar til at få klubben på ret køl, samt drifte og dirigere klubben i en rigtig retning. Formand for klubben er det blevet til af 3 omgange, hvor Per, sammen med den øvrige bestyrelse, har navigeret klubben derhen hvor den er i dag, en klub med et stabilt medlemstal på over 200, samt en klub med en fin økonomi.

Per har ydermere været formand i mange år i den støtteforening som planlægger og opfører den årlige Oktoberfest, hvor overskuddet går til forskellige aktiviteter i Nykøbing IF. Per har også siddet som formand i den selvejende institution, som kører og drifter klubhuset.

SÅ, man kan vist godt sige at Per har haft sin gang på Kongeengen i rigtig mange år, og på rigtig mange poster, og har været en kæmpe inspiration for mange af klubbens medlemmer. I dag huserer Per i ny og næ på klubbens veteranhold, hvor det bliver til en kamp i ny og næ. Og ellers er Per at finde på sidelinjen til en masse af klubbens hjemmekampe, samt han hjælper til i Kongeengens kiosk ved de store kampe.

Der skal fra hele klubben lyde en stor tak for det engagement Per har ydet Nykøbing IF i så mange år, og vi er glade for at kunne give i smule tilbage i form af et æresmedlemskab for evig og al tid.

Foto: På billedet er det klubbens nuværende formand René E. Jensen, som overækker Per Henning hans æresdiplom på klubben og foreningens vegne

Luk