Menu

Shop NIF-tøj online

image
JJ
27. marts 2023 kl. 21:26

Sportigan Høng har begået en lille genistreg og sat en hel Nykøbing IF tøjshop op. Via menupunktet "tøjshop" her på vores hjemmeside, sendes du med et enkelt klik videre til Sportigan Høng og direkte ind i shoppen. Her kan du bestille træningstrøjer, spillesæt, ekstrasokker og meget mere.

På siden er der et flot udvalg af det lækre Select tøj med NIF-logo til gode priser, og det er endda muligt at få navn og nummer på dit helt eget sæt. 

Vi har allerede et godt samarbejde med Sportigan Høng, der leverer rigtig god service, og allerede har klædt flere af klubbens på i spillesæt og træningsdragter. Den gode service understreges af brugervenligheden på hjemmesiden og de gode forslag til at supplere NIF-tøjet med fx. langærmet baselayer, hue eller handsker, som kan ses, når man besøger online shoppen. 

Du handler direkte hos Sportigan Høng, og har derfor nem adgang til support, blot ved at kontakte butikken. 

Har du brug for at prøve størrelser inden du handler, ligger klubben inde med prøvetøj i flere størrelser - og ellers er du også velkommen i butikken i Høng. 

Vis klubfarverne frem i skolen, til familiefesterne og på Kongeengen - for der ER faktisk ikke en lejlighed, der ikke egner sig til at være klædt i supernice NIF-tøj. 

Vi håber, I vil tage godt imod NIF tøjshoppen!

Luk