Menu

Støt Nykøbing IF, hver gang du tanker

image
JJ for OK
06. april 2020 kl. 11:35
9.000 kr. til NIF fra jer, der tanker OK

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Nykøbing IF, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Det betaler sig

Klubben har netop modtaget 9.000 kr. i støtte via benzin/diesel, så her er bevis for at der virkelig er noget om at "mange bække små gør en stor å". Tusind tak til alle jer, der støtter fodboldklubben, når I tanker.

Det er let at støtte

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Nykøbing IF nu. Og så sørger de for at ændre det.

I app'en kan du selv tilpasse indstillingerne, så du støtter Nykøbing IF. 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klubbens formand Per H. Jensen på 36932618 eller phj@jensen-advokat.dk